جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت فایل اصلی جزوه آموزشی PDF حجم فایل زیپ 971KB تعداد کل صفحات 59 صفحه
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 2
فرمت فایل pdf
حجم فایل 970 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 59
جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

فروشنده فایل

کد کاربری 1305
کاربر

جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت

فایل اصلی جزوه آموزشی : PDF

حجم فایل زیپ : 971KB

تعداد کل صفحات : 59 صفحه

فهرست مطالب این جزوه شامل موارد ذیل می باشد :

مقدمه

1 - تاریخچه کنترل کیفیت

2- تاریخچه مدیریت جامع کیفیت

3- مدیریت کیفیت

4- زنجیره واکنشی بهبود کیفیت

5- ارتقای مستمر کیفیت

5-2- 1- توصیه های دهگانه جوران

6- اصول حرکت به سوی کیفیت

7- سیر تکاملی کیفیت

8- تعریف جامع کیفیت

10 - مقایسه نظام های مدیریت کیفیت

11 - کیفیت محصول و کیفیت فرآیند

12 - انواع تقسیم بندی کنترل کیفی بر اساس تطابق با قانون مندی ها

13 - اندازه گیری کیفیت

13-2 - تاریخچه هزینه کیفیت

13-3 - انواع هزینه های کیفیت

13-4 - مراحل کنترل کیفیت جوران

13-5 - تغییر در هزینه های کیفیت در گذشته و در حال حاضر

14 - ابزارهای بهبود کنترل کیفیت

15-FMEA

16 - قابلیت فرآیند

17 - استاندارد های کیفی

18- ابزار QFD

19-ابزار APQP

20- سنجش مشتری

21-بهبود مستمر KAIZAN

22- سیستم تولید به موقع

23-مودا

24- هفت سین صنعتی یا 53

منابع و مواخذ